Home pageTheaterproductiesProductiehuis TOPPTheater in SchoolIn BedrijfProductie en AdviesPartners

General:

Home page

Contactgegevens

Over ons

Publiciteit

Twitter

Facebook

Speellijsten

Toegangskaarten

Van Engelenburg in Bedrijf biedt (interactief) cabaret op maat, (Impro-) voorstelling op maat, muziek op maat, teambuilding, column op maat, theater op maat, dagvoorzitters en discussieleiders

De optredens van de artiesten onder Van Engelenburg in Bedrijf zijn inhoudelijk scherp en tillen een bijeenkomst, evenement of seminar even op. De gasten worden wakker geschud. De boodschap wordt pakkend gebracht door de inzet van onze artiesten.

Van Engelenburg in Bedrijf werkt uitsluitend met gezelschappen en artiesten met jarenlange ervaring in bedrijfsevenementen en theater. Hun ervaring staat garant voor kwaliteit.

Visie:
Van Engelenburg in Bedrijf gelooft dat artiesten zich moeten ontwikkelen in hun vak. Die ontwikkeling wordt ondersteund door eerlijk, open, communicatief en zakelijk de artiest te managen. Hierdoor kan de artiest excelleren in zijn eigen vakgebied. Niet alleen, maar samen met het bureau. Door op verschillende markten en voor verschillende doelgroepen te werken kan de artiest meer ervaring opdoen en een brede kennis verkrijgen. Daar wordt zowel de artiest als de klant en toeschouwer beter van.
Van Engelenburg in Bedrijf, toegepast entertainment voor bedrijven: » » www.VEinbedrijf.nl

Van Engelenburg is de producent van de volgende bedrijfsconcepten:

» De Zandtekenaar
» Blinck!


van Engelenburg Theaterproducties (c) 2010 - All rights reserved
Haarlem - tel 023 531 5578